Over ENTASIS RENOVATION BV

Wij zijn een bouwbedrijf  werkzaam in heel Vlaanderen. Bij ons kunt u een offerteaanvraagen.  Zo weet u zeker dat u de juiste beslissing maakt bij het inhuren van een bouwonderneming.

 

Algemene renovatiewerken, een goedkoper alternatief

Naast bouwwerken zijn er tal van renovatiewerken die een aannemer voor u kan uitvoeren. Een bekend voorbeeld hiervan is de badkamerrenovatie: Entasis uit Ghent kan deze voor u verbouwen, herinrichten of zelfs vergroten of verplaatsen! Een tweede project dat in Ghent met enige regelmaat voorkomt is de zolderrenovatie. Vaak is de zolder een rommelhok dat niet veel gebruikt wordt. Entasis zal de kleine, donkere zolder dan transformeren tot een ruime, lichte ruimte. Zo is deze geschikt als extra werk- of slaapkamer, waarmee u uw leefruimte vergroot. Er zijn nog tal van andere algemene renovatiewerken die u door Entasis kan laten uitvoeren: een renovatie van het toilet of de keuken, maar ook uw gevelwerken laat u door ons uitvoeren.

 

Creëer uw droomhuis en verbouw uw woning!

Bespaar op de kosten en doe een vrijblijvende offerteaanvraag.

 

Totaalrenovaties van A tot Z

In sommige gevallen is er duidelijk een totaalrenovatie nodig. Wanneer wij spreken over een totaalrenovatie, dan bedoelen wij dat alle grote en kleine onderdelen van een woning gerenoveerd moeten worden. 

 

Denk hierbij aan een badkamer en keuken die gedateerd zijn, maar ook aan beschadigde gevel. Vaak moet de binnenkant zodanig opnieuw afgewerkt worden dat er ook stuc- of schilderswerkzaamheden plaats moeten vinden. Natuurlijk voert Entasis ook kleinere klussen uit tijdens de totaalrenovatie: te denken aan het verleggen van leidingen, het aansluiten van elektronica en eventuele vloerwerken. Kort gezegd is een totaalrenovatie de methode om een woning weer goed bewoonbaar te maken, zodat u optimaal kan genieten van uw huis.

 

Totaalrenovatie: wat is het precies?

Wat houdt een totaalrenovatie in en waar moet u rekening mee houden? 

 

De kosten van een totaalrenovatie

De totaalprijs voor een totaalrenovatie is afhankelijk van een aantal factoren, daarom is het lastig om exacte prijzen te geven. De gemiddelde prijs voor het renoveren van de pleisterwerken is bijvoorbeeld €20,- per vierkante meter en het plaatsen van een dakraam kost ongeveer €700,-. De prijzen zijn afhankelijk van de arbeidskosten, de materiaalkosten en de moeilijkheid van de klus. Vul het offerteformulier in voor exacte prijzen.

 

Soorten renovatiewerken

Er zijn vele soorten renovatiewerken waar u een bouwonderneming uit Ghent voor kunt inschakelen. Bijvoorbeeld voor het renoveren van uw badkamer of keuken of het vervangen van de dakbedekking. Alle soorten renovatiewerken:

 

Badkamerrenovatie: er zijn verschillende mogelijkheden. Plaats bijvoorbeeld nieuw sanitair of vervang de badkamertegels.

 

Keukenrenovatie: vervang de keukenkasten, de frontjes, de tegels of de gehele keuken.

 

Woonkamerrenovatie: vergroot uw woonkamer met een uitbouw of maak een mooie open keuken.

 

Zolderrenovatie: plaats isolatie en werk de zolder af zodat u de ruimte kunt gebruiken als extra kamer.

 

Vloerwerken (chapewerken): wanneer uw vloer aan vervanging toe is, of wanneer u isolatiechape wilt aanbrengen.

 

Pleisterwerken: laat de aannemer nieuw crepi aanbrengen of een kalklaag op de buitenmuur van uw woning in Ghent.

 

Gevelrenovatie: met gevelrenovatie vernieuwt u de uitstraling van uw gevel en herstelt u beschadigingen, scheuren en verouderde gevelbekleding.

 

Isolatie: combineer renovatiewerken met isolatiemateriaal om de isolatiewaarde van uw woning in Ghent direct te verbeteren en te besparen op de energiekosten.

 

Ook voor kleine renovatiewerken

Ook kleinere renovatiewerken behoren tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld het verbouwen van het toilet, metselwerken of het plaatsen van een hangend toilet. Hiervoor moeten vaak waterleidingen aangepast worden. Of isoleer uw zolder door isolatieplaten te plaatsen met gyprocwerken om een extra kamer te creëren. Tijdens de kleine renovatiewerken kunt u gewoon in uw huis blijven en vaak is er weinig bouwafval. Een ander voordeel van kleine renovaties is dat u met een paar aanpassingen uw woning in Ghent steeds functioneler maakt. Een paar voorbeelden:

 

Maken van een extra kamer

Plaatsen nieuw toilet

Binnenafwerking zolder met gyproc

Translate »
Bel Ons