Verwarming

Saniter

verwarming / Saniter

  • Sanitair 
  • Cv
  • Vloerverwarming
  • Ventilatie
  • Brandleiding

 

Loodgieter

Loodgieter legt leidingen voor water en gas, installeert en herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, ketels en andere toestellen voor waterverwarming. Daarnaast legt de loodgieter de leidingen voor de distributie van water onder druk en voor de distributie van gas.

 

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor prettige gelijkmatige verwarming en meer ruimte vanwege het ontbreken van lelijke leidingen en radiatoren. De opties en voor- en nadelen helpen bij het maken van de keuzes voor een energiezuinige en betaalbare vloerverwarming.

Vloerverwarming biedt comfort, vervangt de ruimte innemende radiatoren en is energiezuinig. Hierdoor is deze manier van verwarmen in opkomst.

cv ketel

Een nieuwe CV ketel of het onderhoud ervan

Met een nieuwe CV is het binnen sneller behaaglijk warm en bespaar je iedere maand op de stookkosten. Een ketel wordt gemiddeld na 10 tot 15 jaar vervangen omdat die zich terugverdiend en veiliger is. 

Ventilatie in huis

Het verbouwen van een huis heeft soms een onbedoeld gevolg, namelijk dat het huis minder goed geïsoleerd wordt. De kans op vochtproblemen en schimmel is daardoor groter.

Goede ventilatie in huis zorgt ervoor dat je je prettiger voelt in huis en dat je minder snel ziek wordt.

Brandleiding

Portefeuille

Translate »
Bel Ons